App 1.9.6’dan itibaren hayran–ünlü, Favorite, Partner rozetleri, araçları ve mesajları, Signals ve Partner dış bağlantı ekranları kullanılamaz. Bu eski verileri silmez veya arkadaşlığa dönüştürmez. İçerik eski kitlesini korur.